Onderwijsterras

De eerste vrijdag van het schooljaar = Onderwijsterrasdag!

Onze onderwijsterrassen gaan jaarlijks door de eerste vrijdag van september. Hier vind je alle informatie over de 'special edition' 2020.

Een onderwijsterras is een after-school-drink waar we in de stralende zon (of gietende regen) babbelen over het onderwijs. Wat geeft ons goesting, waar doen we het voor, waar worden we warm van. Het zijn hoopvolle waarderende ontmoetingen met gelijkgezinden. 

Onderwijsterrassen kunnen overal doorgaan, ook jij kan er eentje organiseren op het terras of aan de toog van jouw stamcafé.

Zin om zelf een onderwijsterras te organiseren? 

We zetten je op weg met ons draaiboek en een pimp-je-onderwijsterras-box! (Al zal editie 2020 er waarschijnlijk lichtjes anders uitzien...)

Vergeet je onderwijsterras niet te registreren voor 31 augustus 2020. Zo kunnen wij aan de wereld bekend maken dat ook in jouw stad of gemeente mensen welkom zijn en krijg jij jouw pimp-je-onderwijsterras-box toegestuurd! 


Contacteer ons als je nog vragen hebt.


OT18%20Apen4%20.jpg


Editie 2019 ging door op vrijdag 6 september 2019. Hoe dat geweest is lees je hier, de foto's doen ons al uitkijken naar de volgende editie!


Viewed 8,579 times