Onderwijsterras

6 september 2019 - Onderwijsterrasdag!

Onze onderwijsterrassen gaan jaarlijks door de eerste vrijdag van september

Een onderwijsterras is een after-school-drink waar we in de stralende zon (of gietende regen) babbelen over het onderwijs. Wat geeft ons goesting, waar doen we het voor, waar worden we warm van. Het zijn hoopvolle waarderende ontmoetingen met gelijkgezinden. 

Onderwijsterrassen kunnen overal doorgaan, ook jij kan er eentje organiseren op het terras of aan de toog van jouw stamcafé.

Zin om zelf een onderwijsterras te organiseren? 

De volgende editie gaat door op vrijdag 6 september 2019. We zetten je op weg met ons draaiboek en een pimp-je-onderwijsterras-box! 

Vergeet je onderwijsterras niet te registreren voor 31 augustus 2019. Zo kunnen wij aan de wereld bekend maken dat ook in jouw stad of gemeente mensen welkom zijn en krijg jij jouw pimp-je-onderwijsterras-box toegestuurd! 

We zijn niet mysterieus over de kleine letterjes: wij betalen de drukkosten van het materiaal, jullie de verzendkosten. Zelf ophalen in Rotselaar city kan ook.

Onderwijsterrassen 
6 september 2019
Hasselt
@Corda campus, Hasselt
Mystery Hub Limburg
Mechelen
@TBD
Mystery Hub Mechelen
Antwerpen
@Novonov, Hoboken
17:00 - 20:00
Mystery Hub Antwerpen
Gent
@mysterieus terras (meer info volgt)
16:00 - ...
Herk-de-Stad
@Vakwerkhoeve Schakkebroek, Smolderstraat 174, Herk-de-stad
18:00 - 23:00


Contacteer ons als je nog vragen hebt.


OT18%20Apen4%20.jpg


Editie 2018 ging door op vrijdag 7 september 2019. Hoe dat geweest is lees je hier, de foto's doen ons al uitkijken naar de volgende editie!


Viewed 5,907 times