Onderwijsterras

7 september 2018 - Onderwijsterrasdag!

Onze onderwijsterrassen gaan jaarlijks door de eerste vrijdag van september

Een onderwijsterras is een after-school-drink waar we in de stralende zon (of gietende regen) babbelen over het onderwijs. Wat geeft ons goesting, waar doen we het voor, waar worden we warm van. Het zijn hoopvolle waarderende ontmoetingen met gelijkgezinden. 


Editie 2018 ging door op vrijdag 7 september. Hoe dat geweest is lees je hier, de foto's doen ons al uitkijken naar de volgende editie!


Onderwijsterrassen kunnen overal doorgaan, ook jij kan er eentje organiseren op het terras of aan de toog van jouw stamcafé.

Zin om zelf een onderwijsterras te organiseren? 

De volgende editie gaat door op vrijdag 6 september 2019. We zetten je op weg met ons draaiboek en een pimp-je-onderwijsterras-box! 

Vergeet je onderwijsterras niet te registreren voor 31 augustus 2019. Zo kunnen wij aan de wereld bekend maken dat ook in jouw stad of gemeente mensen welkom zijn en krijg jij jouw pimp-je-onderwijsterras-box toegestuurd! 

We zijn niet mysterieus over de kleine letterjes: wij betalen de drukkosten van het materiaal, jullie de verzendkosten. Zelf ophalen in Rotselaar city kan ook.

Contacteer ons als je nog vragen hebt.


OT18%20Apen4%20.jpg
Viewed 5,453 times