Mentor 4 Mentor

Mentor 4 Mentor

Als directeur of leidinggevende wordt een waaier van vaardigheden van je verwacht. Dat je een change maker bent, toekomstvisie hebt, mensen weet te inspireren... Voor anderen ben jij de leider van wie ze leren. Maar van wie leer jij?

Het Mentor 4 Mentor (M4M) programma van ETION en het Mysterie van Onderwijs geeft jonge leiders de kans om te leren van anderen. We vormen een tandem tussen enerzijds leiders binnen het onderwijs en anderzijds leiders uit de bedrijfswereld. Een unieke mogelijkheid om je te laten inspireren door een leidinggevende uit de bedrijfswereld!

M4M matcht duo's met leiders uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Een ideale kruisbestuiving tussen heel verschillende sectoren die gegarandeerd vonken geeft!

De duo's bepalen zelf met welke thema’s ze aan de slag  gaan en formuleren daarrond een persoonlijke leervraag. Doorheen het jaar gaan we met deze leervraag aan de slag.  De duo’s wisselen ervaringen uit over authentiek leiderschap, omgaan met weerstand, verandering initiëren, visievorming als leider,... Wat leren ze van elkaar? Of waar zijn er synergieën?

Doe jij ook graag mee? Schrijf je in via deze link.

Praktisch

We komen vier keer samen met alle duo's. Noteer deze data al in je agenda! Wie op 2 oktober niet aanwezig kan zijn, kan niet deelnemen aan het programma. Tussen deze momenten spreek je zelf af met je duopartners.

  • 2 oktober 2019* - 17u00 - 21u00 - Matchen van duo's + Persoonlijke doelstellingen met Bert Smits, maatschappelijk ondernemer  @Etion, Wilrijk 

  • 27 november 2019 - 17u00 - 21u00 - Het belang van purpose en zingeving in ondernemen in een breder maatschappelijk perspectief met Jochanan Eynickel, business filosoof @Tienerschool, Brussel (TBC)

  • 3 maart 2020 - 17u00 - 21u00 - Dirigent of Componist met Annelies Boecxstaens, expert Leiderschap Etion,  @Etion, Brussel (TBC)

  • 27 mei 2020 - 17u00 - 21u00 - Afsluitende BBQ @Tweeperenboom, Winksele

Deelnemen aan het leiderschapsprogramma kost 250 euro exclusief BTW. 

*Op woensdag 2 oktober 2019 zal  de matchmaking van de duo's gebeuren. Vind je die avond een match, dan neem je deel aan het programma en wordt de factuur opgemaakt. Anders hopen we een nieuwe match voor jou te vinden in een volgende editie.

Deelnemers uit de bedrijfswereld getuigen

"Ik wist niet wat te verwachten. De speeddate was een unieke ervaring. Onderwijs laat een ondernemer niet koud. We hebben er een gedacht over. In beperkte tijd ontmoet je een 20-tal personen. Met bepaalde personen maak je een klik. Mijn contact met mijn duopartner gaf een explosie aan ideeën en wellicht zal een nieuw onderwijsmodel het leven zien. Haar enthousiasme inspireerde ook mezelf. Binnenkort zet ik misschien een nieuwe stap."


"Onderwijs en de bedrijfswereld zijn voor mij als estafette, we moeten als een team trainen om de beste te worden. M4M heeft dit jaar bewezen dat het erin slaagt om de juiste personen te matchen om ervaring te delen en samen toekomst te schrijven. Het was een zeer leerrijk jaar en ik heb de kans gekregen ongelofelijk boeiende personen te ontmoeten!"

Heb je nog vragen, contacteer ons.

13f844ab-888e-4172-b3d8-42fa0d4469ae.jpgOnze partners


Viewed 2,098 times