Mentor 4 Mentor

Mentor 4 Mentor

Als directeur of leidinggevende wordt een waaier van vaardigheden van je verwacht. Dat je een change maker bent, toekomstvisie hebt, mensen weet te inspireren... Voor anderen ben jij de leider van wie ze leren. Maar van wie leer jij?

Het Mentor 4 Mentor (M4M) programma van ETION en het Mysterie van Onderwijs geeft jonge leiders de kans om te leren van anderen. We vormen een tandem tussen enerzijds leiders binnen het onderwijs en anderzijds leiders uit de bedrijfswereld. Een unieke mogelijkheid om je te laten inspireren door een leidinggevende uit de bedrijfswereld!

M4M matcht duo's met leiders uit het onderwijs en het bedrijfsleven. Een ideale kruisbestuiving tussen heel verschillende sectoren die gegarandeerd vonken geeft!

De duo's bepalen zelf met welke thema’s ze aan de slag  gaan en formuleren daarrond een persoonlijke leervraag. Doorheen het jaar gaan we met deze leervraag aan de slag.  De duo’s wisselen ervaringen uit over authentiek leiderschap, omgaan met weerstand, verandering initiëren, visievorming als leider,... Wat leren ze van elkaar? Of waar zijn er synergieën?


De volgende editie van Mentor4Mentor zal in schooljaar 2020-2021 of 2021-2022 doorgaan.


Deelnemers uit de bedrijfswereld getuigen

"Ik wist niet wat te verwachten. De speeddate was een unieke ervaring. Onderwijs laat een ondernemer niet koud. We hebben er een gedacht over. In beperkte tijd ontmoet je een 20-tal personen. Met bepaalde personen maak je een klik. Mijn contact met mijn duopartner gaf een explosie aan ideeën en wellicht zal een nieuw onderwijsmodel het leven zien. Haar enthousiasme inspireerde ook mezelf. Binnenkort zet ik misschien een nieuwe stap."


"Onderwijs en de bedrijfswereld zijn voor mij als estafette, we moeten als een team trainen om de beste te worden. M4M heeft dit jaar bewezen dat het erin slaagt om de juiste personen te matchen om ervaring te delen en samen toekomst te schrijven. Het was een zeer leerrijk jaar en ik heb de kans gekregen ongelofelijk boeiende personen te ontmoeten!"


"Onderwijs wordt wakker. Kijk over de muur bij je PRIVE buur. Maak contact! Spring! Groei samen in professionaliteit."

Heb je nog vragen, contacteer ons.

13f844ab-888e-4172-b3d8-42fa0d4469ae.jpg---------- Grouped Links ---------

numOfValidGroupedLinks: 0

----------------------------------

-------------- Links -------------

numOfValidLinks: 1

$url -- $title

----------------------------------

Onze partners


Viewed 5,111 times