Nieuws

Archives for March 2020 « Recent Articles

Photo of Lies LambertOffline

Corona stelt ons onderwijs sinds kort stevig op de proef. Leraren en directies leggen een grote creativiteit aan de dag om onderwijs vanop afstand aan te bieden. Maar dit roept ook heel wat vragen op. Voor scholen is het niet altijd eenvoudig om in de veelheid aan informatie het concrete antwoord te vinden op hun onderwijsvraag. Op die vragen wil Begeleiders zonder Grenzen een kwaliteitsvol antwoord bieden.


Photo of Lies LambertOffline

Begeleiders zonder grenzen - OPROEP!

By Lies Lambert

Het Mysterie werd gecontacteerd door begeleiders uit verschillende organisaties die hun krachten willen bundelen met diverse onderwijsexperten. Het Mysterie wil graag als platform dienen voor hun initiatief “Begeleiders zonder Grenzen”. ​We engageren ons samen om zo snel mogelijk een deskundig antwoord op elke vraag rond leren en school maken in coronatijd te formuleren. Jij kan ook je schouders er mee onder zetten.


Photo of Lies LambertOffline

Mystery on Stage gaat niet door op 25 maart.

By Lies Lambert

Na overleg met de board beslisten we echter om Mystery on stage op 25 maart niet te laten doorgaan omwille van het Covid-19 virus.


Photo of Lies LambertOffline

De 10 toekomstmakers zijn bekend!

By Lies Lambert

De 10 toekomstmakers zijn bekend, het belooft een hele boeiende avond te worden. Schrijf je in als Straf Publiek! Zonder straf publiek, geen Mystery on StageViewed 72,968 times