Join us

Lid worden van het Mysterie van Onderwijs? Yes, please!

Voel jij het mysterieuze ook kriebelen? Heb je zin om het onderwijs in Vlaanderen van binnenuit mee te vernieuwen? Wil je deel uitmaken van onze mysterieuze beweging?

Als lid van het Mysterie van Onderwijs maak je mee deel uit van een beweging voor ondernemers en leiders in onderwijs. Wij wachten niet op onderwijshervormingen of nieuwe richtlijnen van bovenuit, wij trekken zelf onze botten aan en gaan op zoek naar mensen die elke dag opnieuw het onderwijs van onderuit vernieuwen. Wij houden het vuur brandende en vragen aan jullie om het mee aan te wakkeren.

Als lid van het Mysterie van Onderwijs

  • word je uitgenodigd op exclusieve ledenavonden;
  • heb je korting op onze activiteiten;
  • mag je gratis deelnemen aan activiteiten als je als vrijwilliger meewerkt;
  • ben je als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten en initiatieven;
  • krijg je korting op activiteiten van onze partner in crime Schoolmakers;
  • betaal je 20 euro lidgeld per jaar en zorg je er zo mee dat onze beweging groeit en onderwijsvernieuwers een plaats in de spotlights krijgen.

Wil je meer weten? Onze volledige visie lees je hier na.

Interesse? Schrijf je dan hier in en stort 20 euro op het rekeningnummer BE11 9731 2400 6248 met Lidgeld 20xx + je naam als vrije mededeling


Steun het Mysterie van Onderwijs

Het Mysterie van Onderwijs leeft dankzij de vrijwillige inspanningen van vele mysterieuzen. Zij steunen ons op verschillende manieren:

1. Als vrijwilliger... in onze board, in een mystery hub, ad hoc bij één van onze activiteiten. Elke helpende hand of denkend hoofd helpt ons. 

2. Als lid... door lid te zijn van het Mysterie van Onderwijs vergroot je ons netwerk en geef je ons een financiële basis. 

3. Dankzij vrije giften... van particulieren, overheden of organisaties (vb. Schoolmakers, Koning Boudewijnstichting) kunnen we wat extra doen zoals enkele uren per week een coördinator aanwerven, een extra project op poten zetten (vb. Win - Weerbaar in nood), interessante sprekers aantrekken,... Je vindt ons dan ook terug via Goededoelen.be.
Vrije giften mag je storten op het rekeningnummer BE11 9731 2400 6248 met vrije gift als mededeling.


Mysterie van Onderwijs Kalender

There are no events in this calendar yet.


Viewed 7,103 times